Simply Clever

Clever
modellen

Clever modellen

Clever 48 | v.a. € 7.699

Deze Clever is een echte boot voor mensen die het varen met het sloep leuk vinden maar geen bloeiende geldboom in de tuin hebben. Deze sloep is net geen 5 meter lang, heeft een overnaadse romp en een buitenboordmotor aan de spiegel. 

Clever 49 | € 8.999

Je merkt direct dat deze boot zeer stabiel in het water ligt. Ook als je met anderen vaart is het fijn dat de boot niet direct uit balans is als iemand opstaat of gaat verzitten. Het is een fijne, gemakkelijk varende boot die rustig vaargedrag koppelt aan een moderne, compacte buitenkant.

Clever 52 | v.a. € 9.999

Dit is de Clever 52, een lekker brede sloep voor een man of zes tot acht. Dat deze boot heel degelijk is geconstrueerd blijkt wel uit het gegeven dat deze Clever heel veel door verhuurbedrijven is aangeschaft. Deze sloep kan dus tegen een stootje.

Clever 56 | v.a. € 10.999

De overnaadse bouw vertelt dat deze boot is afgeleid van een oude houten vissersboot. Door het vlakke onderwaterschip is deze tender goed geschikt om mee snel te varen. Maar wat deze gezinsboot modern maakt is dat je in het interieur twee consoles hebt met plek voor bijvoorbeeld een koelkist en spoelbak.

Clever 58 | v.a. € 11.999

De Clever 58 is een prachtige spitsgatsloep met een buitenboordmotor in de bun. De sloep heeft een overnaadse romp en is bij uitstek geschikt om een leuke dag op het water de beleven. U kunt met een volle 8 personen nog steeds gerust en stabiel varen!

Clever 59 | v.a. € 13.499

Deze chique tender is de Clever 59. Het is een overnaadse sloep met een opvallend wipneusje. Die beschermt de opvarenden tegen opspattend water en zorgt voor een stabiel vaargedrag in de golven. Dit model is al langer op de markt.

Let's make your dream boat together

Benieuwd welke boot het beste bij jou past? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

11 + 8 =

Copyright © 2024. All Rights Reserved. Ontworpen door Evida Design.
Kies een taal »

Contact to Listing Owner

Captcha Code